Lodder Applicaties wordt Lodder Software

woensdag 1 november 2017

Nieuwsbericht
Nieuwsbericht

Lodder Applicaties heet vanaf nu Lodder Software, een naam die past bij onze internationale ambities. We zaten natuurlijk al langer in België en Nederland, maar afgelopen week zag ook Lodder Duitsland het licht. De naam Lodder Software zorgt in heel Europa voor minder tongbrekers

Hieronder leest u wat de internationalisering en groei van Lodder voor u betekenen. Het gaat naast de nieuwe naam om vier zaken:

1. Gewijzigde bedrijfsstructuur: Lodder Group
2. Nieuwe algemene voorwaarden en SLA
3. Privacydocument
4. Digitale offertes en opdrachten

1. Gewijzigde bedrijfsstructuur: Lodder Group
Bij onze succesvolle tankkaartdienst heeft Lodder de rol van uitgever: een heel andere bij het ontwikkelen van software. Vandaar dat we deze activiteit hebben ondergebracht in een aparte onderneming: Locase (Lodder Card Services). Lodder Group is de holding waaronder Locase B.V. en daarnaast Lodder Software bvba (België), Lodder Software B.V. (Nederland) en Lodder Software GmbH (Duitsland) vallen. De formele naamswijziging is deze week doorgevoerd.

2. Nieuwe algemene voorwaarden en SLA
We hebben een aantal nieuwe documenten opgesteld om onze voorwaarden voor alle onderdelen gelijk te kunnen trekken en daarmee ook een kwaliteitsslag te maken. Dat zijn er drie.

Met de nieuwe algemene voorwaarden conformeren we ons aan de Nederlandse ICT-voorwaarden voor alle onderdelen van de Lodder Group. U zult daar enige uitbreidingen in aantreffen vanwege onze specifieke diensten en services. Aan deze Lodder Terms and Conditions hechten we vanwege de kaartuitgifte de Additional Lodder Card Services Terms and Conditions.

Verder krijgt u een nieuwe SLA van ons, de NO FUSS Service Description Maintenance and Support. Hierin staat precies beschreven aan welke operationele support u ons mag houden en wat u aan onderhoud en ondersteuning kunt verwachten.
Deze drie documenten vervangen de huidige algemene voorwaarden en de NO FUSS-voorwaarden en zijn hier te vinden.

3. Privacydocument
De overheid verwacht van u dat u afspraken met ons maakt over de opslag en de tijdige verwijdering van gegevens. Met de Data Processor Agreement die wij bij elke nieuwe overeenkomst met u afsluiten, hebt u dat in één keer geregeld. In mei 2018 wordt de privacywetgeving opnieuw aangescherpt en u kunt erop vertrouwen dat we de ontwikkelingen scherp in de gaten houden en deze overeenkomst zo nodig opnieuw aanpassen.

4. Digitale offertes en opdrachten
Voortaan versturen we alle offertes en opdrachten digitaal. Dat is goed voor het milieu, het komt de snelheid ten goede en bespaart u werk. De wijze waarop u een supportticket aanmeldt blijft gelijk: via het Lodder Startscherm of per e-mail naar support@LodderSoftware.com.

Hebt u nog vragen of wilt u een nadere toelichting? Bel of mail ons dan gerust.

iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding