Update module Importeren Peilstanden

woensdag 8 juli 2015

Nieuwsbericht
Nieuwsbericht


De module Importeren Peilstanden werkt nu, naast de peilsystemen van Mobifox en Utodas, ook met die van Kingspan. Welke u ook kiest, u kunt altijd met deze module werken. Op basis van de peilstanden van thuistanks kan de module zelfstandig orders genereren. Als u het peilsysteem gebruikt op uw eigen locatie, kunt u de peilstand gebruiken om, bijvoorbeeld dagelijks, de voorraden boekhoudkundig te waarderen.

Leegverwachting
Omdat we toch bezig waren, hebben we meteen de gelegenheid te baat genomen om de hele module een update te geven. Behalve de extra koppeling is er ook een andere manier van verwerken in het systeem gebouwd. De peilstanden worden nu in een statistiektabel ingelezen waarmee er een historie van peilingen per tank wordt opgebouwd. Daarmee kunnen tendensen inzichtelijk gemaakt worden of leegverwachtingen bepaald worden, en op basis daarvan wordt uw leveropdracht aangemaakt of aangepast.

Interesse?
Hebt u interesse in deze module die bij Faksys 5 hoort? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop, telefoonnummer +31 (0)183 - 58 35 00.

iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding