Vakpers besteedt aandacht aan Lodder als nieuwe speler op de Belgische tankstationmarkt

vrijdag 4 maart 2016

Nieuwsbericht
Nieuwsbericht

Het is het vakblad Service Station Magazine niet ontgaan dat er een nieuwe speler is verschenen op de Belgische markt voor tankstationsoftware. Met een paginagroot artikel introduceert het magazine het directieduo van Lodder Applicaties, Erno Lusse en Klaas Weeda.

Lusse en Weeda tonen zich in het interview verheugd over de verwerving van de softwarepakketten topFUEL en topSTATION. Verder leggen ze de filosofie achter Lodder Applicaties uit, ze ontvouwen de plannen voor een sterke aanwezigheid op de Belgische markt en doen hun ideeën uit de doeken over verdere internationale expansie. “We vergroten hierdoor niet alleen onze slagkracht, maar beschikken nu ook over een vestiging in Poperinge”, zegt Erno Lusse.

Uitwisseling
Dat de medewerkers daar en die in het hoofdkantoor in Gorinchem samenwerken, komt zowel de Belgische klanten als de Nederlandse markt ten goede, zegt hij: “Handige functies en slimme innovaties worden over en weer uitgewisseld.” Zo ontstaat er een kwalitatief uitstekend product, gekoppeld aan veelgebruikte systemen in de tankstationbranche.

Vakbeurs
Lusse en Weeda laten zien dat ze erbij willen horen in België: het artikel kondigt de deelname aan van Lodder Applicaties aan de jaarlijkse vakbeurs Service Station, Shop & Carwash in Brussels Expo, van 20 tot en met 23 maart. Lodder zet daar in op nieuwe ontmoetingen met Belgische tankstationondernemers, niet alleen om hen kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen van de Lodderpakketten, maar vooral om te luisteren naar wat hen bezighoudt.

iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding