Software

Onze software

Tankstation: Manage uw shop en tankpastransacties

Productprijzen aanpassen, voorraadbeheer, bestellingen en acties beheren: alles is gemakkelijk en snel door te voeren met Lodder software. Ook tankkaarten blokkeren of autorisaties beperken regelt u gemakkelijk, veilig en snel met online kaartbeheer. Klanten van tankpasuitgevers dragen daarmee zelf verantwoordelijkheid over hun kaarten. Een volledig geautomatiseerd proces.

Oliehandel: Facturering en orderadministratie

De logistieke en administratieve processen van de oliehandel zijn anders dan in welke andere branche dan ook. Lodder beheerst die processen tot in de finesses. We weten wat komt kijken bij de administratie van typische oliehandelproducten en hebben daar handige tools en software voor bedacht. Ketenintegratie bijvoorbeeld, waarbij het hele proces van order tot routeplanning geheel wordt geautomatiseerd.

Financieel: Uw financiële administratie op orde

Automatisch boeken en verwerken van bankmutaties. Dankzij automatische bankkoppelingen bespaart u veel tijd (en dus geld) met de administratieve software van Lodder. Ook andere administratieve processen worden in één keer meegenomen. Bijkomend voordeel: uw administratie is altijd helemaal bij. Elke dag weer.

CRM: Overal en altijd inzicht in uw gegevens

Met de apps van Lodder Software werkt u waar en wanneer u maar wilt, met de gegevens die u op dat moment nodig hebt. De toepassingen zijn platformonafhankelijk en werken dus op zowel Apple-, Windows- als Androidtoestellen.

Overzicht pakketten

Tankstation
Oliehandel
Financieel
Cloud
App
Toon alles
iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding