Wat we doen

Slimme software voor tankstations en oliehandelaren

We investeren in innovatie, gebruiksgemak en kwaliteit. Voortdurend. Dat is volgens ons de reden dat we al jarenlang marktleider zijn in administratieve en logistieke software voor de petrolbranche. Meer dan de helft van alle tankstations en oliehandelaren in Nederland maakt er gebruik van. We zijn ook actief in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Standaard in automatisering

Uw totale bedrijfsvoering ondergebracht in slim samenwerkende software. Pakketten en apps die op de achtergrond alle bedrijfsprocessen automatisch laten draaien. Lodder heeft het hele platform zó ingericht dat u op alle niveaus kunt instappen. Verwacht u groei? Alles is schaalbaar. Uitbreiden naar het buitenland? U bent voorbereid.

Lodder Applicaties - wat we doen Shopmanagement Fleetmanagement & kaartbeheer Facturering & orderadministratie Voorraad- en inkoopadministratie Tankwagenadministratie & planning Data communicatie Financieel ERP & CRM Tankstation Oliehandel

Voortdurend in ontwikkeling

De markt is voortdurend in ontwikkeling, en Lodder daarmee ook. We ontwikkelen en verbreden onze software elke dag. Kan het handiger, sneller, efficiënter? We luisteren naar u en verwezenlijken uw ideeën in de updates van onze pakketten. Elke maand brengen we releases uit, gratis voor alle klanten. Dankzij het NO FUSS-abonnement is Lodder software altijd up-to-date en veilig.

Overstapservice

Stapt u over op Lodder om uw bedrijf aan te sluiten op de meest geavanceerde techniek? Bij ons geen maandenlange conversies. Met onze Lodder Overstapservice begeleiden we u stap voor stap door het conversieproces. Binnen de kortste keren bent u over op Lodder. Continuïteit gegarandeerd.

Combineer data voor inzicht en overzicht

De pakketten van Lodder Software vormen bij elkaar een uitgelezen en praktisch managementtool. De software is op alle mogelijke manieren te combineren. Met Dashboard heeft u actueel overzicht en inzicht in alle bedrijfsprocessen, zodat u beslissingen neemt op basis van betrouwbare gegevens.

Heeft u nog vragen?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ondersteuning voor klanten

Log in op het klantgedeelte om een melding aan te maken, een handleiding te raadplegen of de releasenotes te bekijken

Inloggen op klantgedeelte
iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen DHL
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding